Berner Oppimisalusta

Opas

Desiol - pesevä pintadesinfektioaine

pesevä etanolipohjainen desinfektioaine lääketieteellisten ei-invasiivisten instrumenttien ja välineiden sekä terveydenhuollon hoitoympäristöjen pintojen puhdistukseen ja desinfektioon.

Video: Pintojen puhdistus ja desinfiointi Desiolilla

Käyttöohje

Käytetään kuiville pinnoille. Kaada ainetta suoraan pinnalle tai kostuta pyyhe kosteaksi Desiolilla ja pyyhi desinfioitava väline tai pinta. Huomioi pyyhkeen riittävä kosteus! Jos pyyhe tuntuu kuivalta, etanoli on haihtunut eikä tehoa. Alkoholin desinfektioaika on sen kuivumisaika. Jälkihuuhtelua ei tarvita.


Desiol on mikrobisidisesti tehokas desinfektioaine, joka tuhoaa bakteerit, hiivat, homeet ja virukset. Poikkeuksen muodostavat bakteeri-itiöt, joihin etanolituotteet eivät tehoa. Testattu seuraavien standardien mukaan: EN 13727, EN 13624, EN 13697, EN 14348, EN 14561, EN 14562, EN 14563, EN 14476, EN16615

Pesevien tensidijohdannaisten ansiosta Desiol kestää orgaanista rasitusta ja tunkeutuu lian läpi. Tuotteen pH on neutraali eikä se sisällä hajusteita, väriaineita tai kloori-yhdisteitä.

Desiolia voidaan käyttää kaikille alkoholeja kestäville materiaaleille, myös useimmille muoveille lukuun ottamatta akryylimuovia (PMMA). Laitteiden kohdalla on noudatettava laitevalmistajan ohjeita laitteen puhdistukseen.

 

Tarvittavat aineet

Takaisin